Hye ,please respect my blog and do follow me ! .|+Follow | DBoard|
She Awesome

MALAS . faham tak ?
Friday, 23 November 2012 | 18:02 | 0 ChickyCherry





Sesungguhnya saya , Siti Nur Ashikin Mohd Azam bersumpah yang saya memang malass nak ke Matrik esok . Kenapa 2 minggu je ? kenapa tak dua tahun ? =.= weh , faham lahh sikit, kitorang dahh berhempas pulas nak study untuk PSPM 1 , kau bagi kami cuti dua minggu je ? *muka tak  puas hati* asal budak U relax je belajar tapi dapat cuti dekat dua bulan . ishh . ini tidak adil . kalau nak suruh sangat aku gi awal , kau tolong kemas baju aku . aku malas and tak de mood nak kemas . nak sangat aku pergi kan ? HAHA . nasib baik aku rindu kawan kawan aku , Lida | Acid | Wani | Fida | Shikin | Farah semua tuu . kalau tak memang aku tak pergi laa weh .

tapii tak pe ,nasib baik tinggal berapa bulan je lagii nak kena tinggal dalam penjara tu . SABAR shikin, sabar ! berjuang untuk PSPM 2 pulak . pastuu kau boleh kawennnn ! * yehh   HAHAH .

p/s : lepas ni aku n Lida dhaa tak boleh nak intai intai dia, dia dahh kuar matrik . sedihh weh  . sape ? Ada laa , yang penting dia  comell doe. ok, gatal =.= tapii , aku setia kat WAR je . bye , ILOVEU.

Older Post | Newer Post
Hello World


U respect , I respect


Click Here

Story About Soul

Them


who ? click !
v

Leave Comment here

Credit

Template : Aina Hanani
Background : Una
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome
Sucks on Mozilla and Internet Explorer