Hye ,please respect my blog and do follow me ! .|+Follow | DBoard|
She Awesome

sayang , ILOVEU
Friday, 9 November 2012 | 06:09 | 0 ChickyCherry

hmmm . kenapa aku rasa nak nangis jeee ni . kenapa ? aku tak tahu . aku aseee hidup aku kosong . esok MUET , tapi kenapa menda tu aku tak fikir lngsung ? Ya Allah , kuatkan aku . sekarang aku betul betul perlukan seorang kawan yang boleh dengar semua ni . SEMUANYA . dari tadii air mata aku nak jatuh , tapii aku tahan jee sebab tak nak bagi roomate aku tahu . aku kena kuat . aku tak tahuu nak cite kat sape lagii , so aku rasa tenang sikidd bilaa tulis semua ni .

WAN RIDZWAN  . Aku sayang dia . tapii entah kenapa aku banyak sangat nak nangis pasal dia . hmmm , dia tak buat pape pon , tapii maybe aku je yang touching lebih . maybe sebab diaa jauh sangad ngan ak . kadang-2 aku rasa tak nak reply chat dia.  tak nak msej dia . tak nak semua ! bukan sebab benci , tapi aku nak tengok dia cari tak aku . sumpahh malam ni aku sedih gilerr ngan kau sayang . tapi ALHAMDULILLAH ALLAH bagi aku kawan-2 yang sentiasa buadd aku tersenyumm walaupun dalam hati nii hanya DIA yang tahu :')

saya harap awak tak bace semua nii , sebab saya tak nak buad awak sedih . bia laaa saya sorang je rasa . saya sayang awak sayang . sayang sangat-2 . saya harap awak pon camtu .  saya nangisss tiap kali tengok gambar kite ,saya nangis bila baca semua msej awak and saya  nangis bila fikir nape ALLAH jauhkan saya dari awak. tapii maybe ada hikmah semua tuhh kan ?  shikin ! please be strong , jangan fikir negative please ! dye sayang kau !  hmmmmm ,just fikir muet , ok shikin ? ok , bye .


untuk awak :*

Older Post | Newer Post
Hello World


U respect , I respect


Click Here

Story About Soul

Them


who ? click !
v

Leave Comment here

Credit

Template : Aina Hanani
Background : Una
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome
Sucks on Mozilla and Internet Explorer