Hye ,please respect my blog and do follow me ! .|+Follow | DBoard|
She Awesome

Friday, 23 December 2011 | 01:55 | 0 ChickyCherry




Salam petang semua , hari ni aku join GA . kali pertama 0uh . saje saje jew nak j0in , nak test . kaw nak ? b0lehh ajew . 0k , meh aku ajar , hahah . k0rangg gerak gerak kan tikus kaw tuh n then k0rangg klik je kat banner yang kiut miut  atas tuh eyh . bereh ? haha . tapi tapi tapi ada syarat syarat nyew laa . teng0k kat belakang bawah nie . ishh , bawah lha . cepad cepad sebel0m tarikh dia nak tutup . btw , aku stay kat TERENGGANU .



SYARAT SYARAT GA

1.Buat satu entri bertajuk First Giveaway  Dya dan letakkan banner sekali.
2.Follow blog Dya untuk update terkini .
3.Like page Dya untuk update terkini juga (Dya akan sentiasa update di page)
4.Tag seberapa ramai yang anda boleh tag lagi ramai lagi bagus*tidak wajib
5.Pemilihan akan diundi melalui www.random.org
6.Sila sertakan sekali nama negeri yang anda sedang duduki
7.Contest tamat pada 2 Januari 2012



tag : semua yang bace entry nie and orang yang follow aku .




Older Post | Newer Post
Hello World


U respect , I respect


Click Here

Story About Soul

Them


who ? click !
v

Leave Comment here

Credit

Template : Aina Hanani
Background : Una
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome
Sucks on Mozilla and Internet Explorer