Hye ,please respect my blog and do follow me ! .|+Follow | DBoard|
She Awesome

Wednesday, 23 January 2013 | 04:59 | 0 ChickyCherry

Assalamualikum dan salam Maulidur Rasul buat semua umat Islam . Aku nak exam next week , tapi kenapa banyak sangat masalah yang datang . Sumpah aku tak boleh focus kalau camni . aku selalu fikir and nangis sorang sorang kot dalam bilik . Memang ramai kawan aku tegur nape aku ceria pelik jee sekarang . Aku ceria kat luar , tapi kat dalam ? Allah je tahu sakit , perit semua tu . Aku cuma tak nak fikir sangat semua masalah tuu , tak nak ! tapi bila aku duduk  dalam bilik sorang sorang , air mata aku mesti mengalir . Aku tak kuat . Memang tak kuat . Masalah dengan roommate . Masalah tu , masalah ni .Sampai tc tanya aku , awak okay tak hari ni . banyak kali dia tanya . Aku tahan jee masa tu . kalau tak memang empangan kenyir pecah lah jawabnya depan tc. :')

And tadi aku dah putus kan aku tak nak couple , bertambah lagi masalah aku kan ? Sedih , nak nangis semua  ada . Tapi aku fikir tu semua untuk kebaikan aku dan dia . Selalu kalau aku nak nangis malam malam  , aku mesti ngadu kat dia . And dia selalu pesan banyak banyak zikir , istighfar .Dia selalu buat aku tersenyum , and lupa sekejap semua masalah aku . Ramai kawan aku cakap , betul ke mu dah fikir masak masak nak lepas dia ? Yes ! Aku dah fikir masak masak . Biarlah aku tanggung semua tu sorang . Aku harap        
dia jumpa perempuan yang baik lepas ni . Amin .

khas untuk awak , saya harap awak bahagia dunia akhirat . Saya harap awak jadi anak yang soleh ye . Walaupun ramai sangat dah cerita buruk pasal awak , saya tetap sayang awak . saya tetap percaya awak . Cuma saya rasa , saya tak nak couple . Sorry selama ni saya buat awak terasa , sedih , marah dengan perangai saya . Thanks awak selama 5 bulan awak layan saya baik sangat. Thanks alot . Lastly , saya sayang awak . Sayang sangat sangat . and Happy birthday ye Wan! 





Older Post
Hello World


U respect , I respect


Click Here

Story About Soul

Them


who ? click !
v

Leave Comment here

Credit

Template : Aina Hanani
Background : Una
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome
Sucks on Mozilla and Internet Explorer